Debat forum

Debat Forum

Corona  

 
Jabbekot
(@jabbekot)

Hej all.

Vi er en sammenbragt familie på 5. Min kæreste og jeg of course. Og så er der 5 børn i alderen 7 mdr til 11 år. Den ældste er min dreng og er hos os i en 9-5 ordning, hvoraf de 5 dage (plus en masse ved siden af) er hos os.

Men hvad gør I under Corona? Jeg synes generelt er min kærestes børn er fine, men også tit pissehamrende irriterende. De larmer, skændes, græder, skriger og alle muligt andet hele tiden og jeg gider det ikke.
Og nu er man låst inde i et hus med dem 24/7???
What to do???
Kh 

SvarCitér
Skrevet : 27/03/2020 07:29
Tråden handler om:
Del:


 

 

Hensigten

Hensigten med dette forum er at skabe mulighed for udveksling af viden og erfaring. Du har her mulighed for at få indblik i, hvordan andre løser eller forholder sig til de dilemmaer, man ofte møder, når man lever i en sammenbragt familie.Vi håber, at dettte forum kan glæde mange og synliggøre nogle af de problemer, man kan møde i en sammenbragt familie.

Husk

Du kan skrive om alt, hvad der høre til det, at være i en sammenbragte familie - men husk at skriv så det kan læses af alle (dvs lav det anonymt - undlad evt. navne osv). Vi forsøger at holde debatten i en ordenlig tone, selv om det er svære emner vi taler om. Derfor er det vigtigt, at når du skriver så at gøre det i en ordenlig tone, så vi alle kan være med.

TEKNISK SUPPORT

Har du problemer med at bruge hjemmesiden?
Du kan blandt andet få hjælp til at få slettet din profil, indlæg eller andet vedrørende debat forummet.

Kontakt teknisk support

Venligst Log ind eller Opret profil