Debat forum

Debat Forum

Dine, mine og vores…
 

Dine, mine og vores – erfaringer  

 
Mormedmere
(@mormedmere)

Hej Forum

 

Sagen er den, at jeg til foråret har termin med min kærestes og mit fælles barn. Det er vores første sammen og også den eneste fælles der kommer. 

Han har i forvejen 2 store piger på 16 og 20. Jeg har en dreng på 6 i forvejen.

 

Vores lille sammenbragte familie fungere sådan set godt! Fint samarbejde med begge eks’er, børnene virker til at trives i det. 

Nu venter vi os så et barn sammen. Min søn især, glæder sig meget. Men jeg ved også godt at det IKKE bliver lyserødt det hele, for en baby tager tid og selvom vi gør os umage og husker hans alene tid når baby kommer, så vil der jo gå noget af den tid han plejer have “eneret” på, når de store piger er hjemme hos deres mor. 

 

Der hvor min bekymring ligger er, at hver 2. uge skal jeg sende ham op til hans far mens baby bliver hos os.

Jeg er helt bekymret for om han vil føle sig afvist hos os, fordi HAN skal afsted men det skal lille ikke. 

 

Hvad er jeres erfaringer?

 

Jeg fandt ellers ro i, at han hos far og hans kæreste, bare kunne få lov at være HAM. Ingen baby, så der var ligesom en normal genkendelig hverdag, indtil han finder sig til rette i den nye hverdag hos os. 

 

Men så skrev far i går, at de også venter sig. Og selvom jeg er glad på deres vegne, så blev jeg faktisk også lidt bekymret, fordi vi skal have barn med 3mdrs mellemrum og begge steder ligesom byder en ny hverdag nærmest på samme tid… Det er store omvæltninger for en fyr i den størrelse..  

Når han at lande i alt det her ? Hvad kan VI gøre, for at han lander godt?

 

Nå men det jeg efterlyser, er nok bare erfaringer med dine, mine og vores med børn i ca samme alder… 

Hvordan har jeres børn taklet det ? Hvordan har I?

 

God dag til alle 🙂 

 

SvarCitér
Skrevet : 13/01/2020 11:12
Tråden handler om:
Del:


 

 

Hensigten

Hensigten med dette forum er at skabe mulighed for udveksling af viden og erfaring. Du har her mulighed for at få indblik i, hvordan andre løser eller forholder sig til de dilemmaer, man ofte møder, når man lever i en sammenbragt familie.Vi håber, at dettte forum kan glæde mange og synliggøre nogle af de problemer, man kan møde i en sammenbragt familie.

Husk

Du kan skrive om alt, hvad der høre til det, at være i en sammenbragte familie - men husk at skriv så det kan læses af alle (dvs lav det anonymt - undlad evt. navne osv). Vi forsøger at holde debatten i en ordenlig tone, selv om det er svære emner vi taler om. Derfor er det vigtigt, at når du skriver så at gøre det i en ordenlig tone, så vi alle kan være med.

TEKNISK SUPPORT

Har du problemer med at bruge hjemmesiden?
Du kan blandt andet få hjælp til at få slettet din profil, indlæg eller andet vedrørende debat forummet.

Kontakt teknisk support

Venligst Log ind eller Opret profil