Debat forum

Debat Forum

Ferie  

 
Tusindfryd
(@tusindfryd)

Andre bonusmødre, der også oplever ferieperioden kan være lidt hård at komme igennem? Min kæreste og jeg har planlagt en tur i sommerhus med hans søn, og selvom jeg er sikker på det nok skal blive hyggeligt, er jeg også lidt presset over det. Jeg frygter lidt, at jeg vil blive drænet af at skulle være “på” og at der ikke kommer til at være den samme voksentid, som der er til hverdag med sengetider. Jeg kan også godt lidt frygte, at jeg vil få brug for ferie ovenpå ferien. Jeg har lidt skyldfølelse over at føle, som jeg gør, men det kan ærlig talt godt lidt føles som en pligt at skulle med på ferie.

Andre der har det på samme måde? 

SvarCitér
Skrevet : 30/06/2020 20:28
Tråden handler om:
Nogensmor
(@nogensmor)

@tusindfryd

Jeg har ferie med min kæreste og hans  børn. Jeg kan genkende det at være på, skyldfølelse over ikke at orke det, da det ikke er mine børn, at føle mig udenfor, have lyst til at trække mig – en stor følelsesrutsjebane, for det er da også hyggeligt og de er søde, men jeg føler at jeg er på 24/7 og har minimal egen eller partid og ikke får slappet af i min ferie, og kæresten forstår ikke helt  hvad der er galt med mig….

SvarCitér
Skrevet : 17/07/2020 22:30
Del:


 

 

Hensigten

Hensigten med dette forum er at skabe mulighed for udveksling af viden og erfaring. Du har her mulighed for at få indblik i, hvordan andre løser eller forholder sig til de dilemmaer, man ofte møder, når man lever i en sammenbragt familie.Vi håber, at dettte forum kan glæde mange og synliggøre nogle af de problemer, man kan møde i en sammenbragt familie.

Husk

Du kan skrive om alt, hvad der høre til det, at være i en sammenbragte familie - men husk at skriv så det kan læses af alle (dvs lav det anonymt - undlad evt. navne osv). Vi forsøger at holde debatten i en ordenlig tone, selv om det er svære emner vi taler om. Derfor er det vigtigt, at når du skriver så at gøre det i en ordenlig tone, så vi alle kan være med.

TEKNISK SUPPORT

Har du problemer med at bruge hjemmesiden?
Du kan blandt andet få hjælp til at få slettet din profil, indlæg eller andet vedrørende debat forummet.

Kontakt teknisk support

Venligst Log ind eller Opret profil