Debat forum

Debat Forum

OK at gå efter 5 år…
 

OK at gå efter 5 år?  

 
januarmand
(@januarmand)

Min kæreste og jeg har kendt hinanden i 5 år og hun er 11 år yngre end mig. Hun har to børn som er betydeligt yngre end mine. Vi bor ikke sammen. Jeg bor alene. Hun har sine børn (teenagere) boende. Efterhånden synes jeg at det er for stor en “pakke”, og aldersforskellen spiller ind. Jeg har haft teenagebørn og glæder mig nu over mine voksne børn og børnebørn.

Er det OK at gå med den begrundelse – eller er det meget egoistisk? Tanken har været undervejs længe.

PS. Jeg kan mærke at jeg trækker mig mere og mere fra kæresten og heller ikke mere har lyst til sex.

 

SvarCitér
Skrevet : 06/01/2021 00:08
Tråden handler om:
lvam
 lvam
(@lvam)

Det lyder ikke, som om din kærlighed er stor nok til at leve med forskellene og være lykkelig. Og ja, så synes jeg da bestemt, at det er i orden. Du behøver jo ikke sige til hende, at du går, fordi du er træt af børn eller noget andet rabiat. Det er helt fint, at du går, fordi du føler, at forskellen er blevet for stor, og at du ikke længere føler, at din kærlighed er stor nok til at opveje det.  Umiddelbart tænker jeg, at I simpelthen er vokset fra hinanden. Og det er okay.

SvarCitér
Skrevet : 06/01/2021 10:48
Rareditte
(@rareditte)

@januarmand

Kære dig

Jeg synes faktisk at du skylder din kæreste at få taget dig sammen og gå. Hun vil sikker blive ked af det, men når du har det på den måde, så er der nok ikke så meget kærlighed tilbage og så spilder i begge to tiden på noget som du ikke ønsker skal fortsætte. 

Forklar hende hvordan du rent følelses mæssigt har det. Ingen grund til at involvere børnene i det, den slags gør unødigt ondt. 

Tanker herfra.

Venlig hilsen Ditte mor til 2 og stedmor til en nu voksen dreng.

SvarCitér
Skrevet : 06/01/2021 13:36
Del:


 

 

Hensigten

Hensigten med dette forum er at skabe mulighed for udveksling af viden og erfaring. Du har her mulighed for at få indblik i, hvordan andre løser eller forholder sig til de dilemmaer, man ofte møder, når man lever i en sammenbragt familie.Vi håber, at dettte forum kan glæde mange og synliggøre nogle af de problemer, man kan møde i en sammenbragt familie.

Husk

Du kan skrive om alt, hvad der høre til det, at være i en sammenbragte familie - men husk at skriv så det kan læses af alle (dvs lav det anonymt - undlad evt. navne osv). Vi forsøger at holde debatten i en ordenlig tone, selv om det er svære emner vi taler om. Derfor er det vigtigt, at når du skriver så at gøre det i en ordenlig tone, så vi alle kan være med.

TEKNISK SUPPORT

Har du problemer med at bruge hjemmesiden?
Du kan blandt andet få hjælp til at få slettet din profil, indlæg eller andet vedrørende debat forummet.

Kontakt teknisk support

Venligst Log ind eller Opret profil