Debat forum

Debat Forum

Pap-børnene prutter…
 

Pap-børnene prutter… ?  

 
Anemonen
(@anemonen)

Ja undskyld den sjove titel og emneord  ? ? 

Er helt pinlig over at jeg har det sådan her, og at det er så stort et problem for mig men synes simpelhent det er så grænseoverskridende. Min kæreste og jeg har været sammen i 2 år og jeg har nu mødt hans to børn på hhv. 7 og 10 og jeg synes egentlig de er søde og rare at være sammen med men dog er de ret grænseoverskridende. De bøvser og de prutter….. ? Det er jo SKØNT at de slapper af og de er ikke er kropsforskrækkede som mange jo er nu om dage! Men synes bare det er så ubehageligt især når de prutter. Ja jeg ved godt det er et lidt sjovt dilemma men det fylder altså i min hverdag ? Min kæreste er også meget afslappet men vi prutter dog ikke foran hinanden eller følger med i hinandens “toilet-tid” så at sige… Det er bare virkelig uromantisk og jeg bliver helt akavet når de prutter foran mig.. Føler mig ensom og udenfor når jeg bliver så akavet omkring det… 
Nogle gode råd?? Hvad gør i andre? 

God påske-prut ? ? 
– Anemonen 

SvarCitér
Skrevet : 22/04/2019 11:03
KHK
 KHK
(@khk)

Jeg er kun sart, når min kærestes søn prutter i bilen. Men det er lige gyldigt hvem der prutter i bilen, at jeg bliver sart. Ellers så er min kæreste og jeg efterhånden blevet ret ´”naturlige” over for hinanden. De fleste prutter jo i søvne og det har vi begge oplevet.

Nu ved jeg ikke, om de prutter når i sidder og hygger i sofaen eller spiser. Men så synes jeg da godt, at man kan bede dem om, at gå lidt væk, så i andre ikke skal sidde i stanken.

SvarCitér
Skrevet : 22/04/2019 13:07
Anemonen
(@anemonen)
Skrevet af: KHK

Jeg er kun sart, når min kærestes søn prutter i bilen. Men det er lige gyldigt hvem der prutter i bilen, at jeg bliver sart. Ellers så er min kæreste og jeg efterhånden blevet ret ´”naturlige” over for hinanden. De fleste prutter jo i søvne og det har vi begge oplevet.

Nu ved jeg ikke, om de prutter når i sidder og hygger i sofaen eller spiser. Men så synes jeg da godt, at man kan bede dem om, at gå lidt væk, så i andre ikke skal sidde i stanken.

De prutter, når vi spiser, når vi ser tv, i bilen – de prutter når de skal prutte hvis de give mening…? føler mig bare ikke i en posistion til at opdrage på dem.. er i tvivl om hvordan jeg kan italesætte det overfor min kæreste. Vil jo ikke komme ind og kontrollere og lave om på deres måde at være på, det føler jeg ikke jeg kan/må som ny kæreste der kun ser børnene en gang om ugen måske..  men ved bare hellere ikke hvordan jeg skal kunne være i det hvis det bliver ved som det nu..

SvarCitér
Skrevet : 22/04/2019 13:28
mor35
(@mor35)

Jeg er ikke særlig god til lyde….kropslyde altså i det hele taget, folk der smasker, prutter osv, py ha…..

Men jeg tror jeg ville tage snakken med far en dag, og sige at “jeg synes det er lidt ulækkert, men jeg tænker også at de er ved at have alderen til, at lære at man ikke bare prutter over alt, at man godt lige kan vente, og at man fx slet ikke prutter under maden” noget i den stil. 

 

Jeg tænker det ikke som at du skal opdrage, men at I sammen skal hjælpe dem til, at lære hvordan man opfører sig ude i verdenen, som når vi lære ungerne at spise med bestik, fordi det ikke ser godt ud, at man propper ind med fingrene, sådan tænker jeg også dette her, det er noget de skal lære, helt naturligt. 

SvarCitér
Skrevet : 23/04/2019 09:25
Rareditte
(@rareditte)

Jeg har en tarmsygdom, så jeg prutter.. jeg prutter meget. Og er jeg på kursus eller andet en hel dag, så har jeg voldsom mavepine når jeg kommer hjem.

MEN, det betyder ikke at jeg sidder og prutter når vi spiser eller har gæster. Hjemme hos os prutter alle. Men ingen prutter når der er mad på bordet.

Så jeg tænker at du må kunne lave nogle regner, som gør at i alle sammen kan være i det. Det er jo trods alt meget rart at man kan tage på restaurant uden at skulle bekymre sig om ungerne slår en kæmpe bøvs midt i maden.

Venlig hilsen Ditte mor til 2 og stedmor til en nu voksen dreng.

SvarCitér
Skrevet : 29/04/2019 14:57
Annaclara2011
(@annaclara2011)

Jeg har en gang fået et klogt råd fra en børnepsykolog, som sagde til mig, at skilsmissebørn ikke tager skade af, at der er forskellige leveregler hos mor og hos far. Og hjemme hos os gider vi ikke høre på at familiemedlemmerne (hjemmeboendebørn/stedbørn) bøvser eller prutter. Det foregår ude på badeværelset, på værelset eller udenfor. Ligesom vi f.eks. venter med at spise til alle har fået mad på deres tallerkener. Min mands børn tømte i starten af vores samliv altid deres tallerkener inden den sidste person havde få mad på tallerkenen. Måske er det strenge regler, men for os er det vigtigt, at alle børnene lærer gode bordvaner og adfærd m.m. hjemmefra, som de helt sikkert vil sætte stor pris på, når de en dag skal ud på en arbejdsplads, hos svigerfamilie og besøg hos venner.

Vh. Lotte

SvarCitér
Skrevet : 23/04/2020 12:11
Del:


 

 

Hensigten

Hensigten med dette forum er at skabe mulighed for udveksling af viden og erfaring. Du har her mulighed for at få indblik i, hvordan andre løser eller forholder sig til de dilemmaer, man ofte møder, når man lever i en sammenbragt familie.Vi håber, at dettte forum kan glæde mange og synliggøre nogle af de problemer, man kan møde i en sammenbragt familie.

Husk

Du kan skrive om alt, hvad der høre til det, at være i en sammenbragte familie - men husk at skriv så det kan læses af alle (dvs lav det anonymt - undlad evt. navne osv). Vi forsøger at holde debatten i en ordenlig tone, selv om det er svære emner vi taler om. Derfor er det vigtigt, at når du skriver så at gøre det i en ordenlig tone, så vi alle kan være med.

TEKNISK SUPPORT

Har du problemer med at bruge hjemmesiden?
Du kan blandt andet få hjælp til at få slettet din profil, indlæg eller andet vedrørende debat forummet.

Kontakt teknisk support

Venligst Log ind eller Opret profil