Debat forum

Debat Forum

Svigerfar invitere …
 

Svigerfar invitere os ikke  

 
AGN
 AGN
(@agn)

Goddav., fin ny hjemmeside

Jeg er lidt rundtosset, kan ikke finde rundt i mit eget hoved. Min kæreste og jeg har hver 1 barn med fra tideligere forhold, vores sammenbragte familie er ret ny da vi kun har været sammen i et år. Derfor er der stadig mange grænser vi skal etablere. Min kærestes familie har mange påske traditioner, men min kærestes far synes ikke at en sammenbragt familie er en rigtig familie og vi derfor ikke skal inviteres med til diverse arrangementer… øhhh.. Min familie invitere min kæreste og hendes barn med til alt da de ser at det er min familie og det acceptere de og tager dem ind med åbne arme. Hvad gør man med sådan en gnavpot? Er der nogen der har nogle erfaringer? Vil jo ikke skabe splid i min kærestes familie, men bliver sgu ked af det på min søns vegne ? 

Denne tråd blev redigeret 2 år siden af AGN
SvarCitér
Skrevet : 17/04/2019 18:18
Tulle10
(@tulle10)

Hej! 

Først og fremmest skal du vide at det er din svigerfar der har et problem- selvfølgelig er en sammenbragt familie en rigtig familie – bare ikke en kernefamilie. Når det så er sagt så skal du sætte dig ned sammen med din kæreste og i TO skal beslutte “Hvordan i vil være en familie”

Skal i med til hinanden ting intern i familien? 

Opdrager i på hinandens børn? 

Tager i sammen på ferie eller hver for sig .. Ja listen er uendelig- men i kan starte med det første spørgsmål. 

Hvis i er afstemte om at JA vi tager med til hinandens ting hos svigermor/svigerfar/bedstemor etc. Så er det det i gør – og det skal din kæreste så formidle til sin far. 

Men start der- bliv afstemt om hvordan i gør. Håber i er enige om den samme familie model. 

Kh. 

SvarCitér
Skrevet : 17/04/2019 21:01
SAV
 SAV
(@sav)

Bor du og din kæreste sammen? 

Giv din nye svigerfar noget tid. 1 år er jo ikke lang tid i har været kærester. Og jeg går ikke ud fra at du mødte din svigerfar med det samme?

relationer kan man ikke tage folk til gidsler på. Du og din kæreste har valgt at være sammen, alle andre folk i jeres familie har ikke haft noget valg. De skal lige vænne sig til det. 

Der kan være tusind grunde til at svigerfar reagerer som han gør. Han kan være ked af, at den tidligere svigerdatter er blevet erstattet, og han ikke længere skal se hende. Det kan være din kæreste har skiftet kæreste ofte og han ikke orker skabe relation før han er sikker på, at det holder. Eller han værner om sine familie traditioner og ikke er klar til at inviterer dig indenfor. 

Hvis han holder påske komsammen, så er han vært, og han inviterer dem han holder af og ønsker at tilbringe højtiden med. Det betyder ikke at han ikke kan lide dig. Det betyder bare, at du endnu ikke er inde i den kreds han betragter som familie. Det skal nok komme. 

Når det kommer til sammenbragte familier, skal alle kunne følge med. Og relationer er noget der tager tid at bygge op. 

Det kan være sårende og kan sagtens forstå du føler dig afvist. Det gør ondt, når nu du er klar til at gå “all in”. Men jeg er sikker på, at med lidt tålmodighed, skal alt nok lykkedes. 

SvarCitér
Skrevet : 17/04/2019 22:13
Del:


 

 

Hensigten

Hensigten med dette forum er at skabe mulighed for udveksling af viden og erfaring. Du har her mulighed for at få indblik i, hvordan andre løser eller forholder sig til de dilemmaer, man ofte møder, når man lever i en sammenbragt familie.Vi håber, at dettte forum kan glæde mange og synliggøre nogle af de problemer, man kan møde i en sammenbragt familie.

Husk

Du kan skrive om alt, hvad der høre til det, at være i en sammenbragte familie - men husk at skriv så det kan læses af alle (dvs lav det anonymt - undlad evt. navne osv). Vi forsøger at holde debatten i en ordenlig tone, selv om det er svære emner vi taler om. Derfor er det vigtigt, at når du skriver så at gøre det i en ordenlig tone, så vi alle kan være med.

TEKNISK SUPPORT

Har du problemer med at bruge hjemmesiden?
Du kan blandt andet få hjælp til at få slettet din profil, indlæg eller andet vedrørende debat forummet.

Kontakt teknisk support

Venligst Log ind eller Opret profil