Debat forum

Debat Forum

Svingdør  

 
Farskaereste1972
(@farskaereste1972)

Hej, jeg er ny herinde. Omend ikke ny i at være sammenbragt familie.

Har gennem tiden haft så mange dilemmaer og diskussioner og ændring af regler mm at jeg af og til føler mig kvalt og glemmer hvorfor vi fandt sammen.

Jeg har to piger på 7 og 10 og han har en dreng på 13 og en pige på 16. Vi har været sammen i snart 5 år og boet sammen i lidt over 2½ år. Vi har alle børnene i 7/7 på samme tid.

Det som fylder mest og har gjort det fra start, er at den uge hvor vi ikke har børnene, der er hans børn altid kommet rendende alligevel for lige at hente noget. I starten var det uanmeldt, men dealen er nu at de skal ringe først, så vi er forberedte (læs: ikke ligger nøgne et sted eller lign.) Problemet ud over det, er nu at drengen på 13 går med reklamer tirsdag og torsdag. Det sker fra vores adresse, da mor bor i lejlighed lidt længere væk og vi er tættest på skolen. Så den uge hvor vi ikke har børn, kommer han altså hos os tirsdag og torsdag og skal lige op i huset og have vand, tisse af, noget at spise, hyggesnakke og vente lidt på at han så skal videre til idræt. Oven i det kan han så ikke nå reklamer torsdag, da skolen slutter for sent, så dem skal han komme igen fredag og gå ud med. 

Jeg har absolut ikke lyst til at han kommer her 3 dage i den uge han ikke er her. Føler mig jaget i mit eget hjem og har ikke overskud til at forholde mig til ham. Gik ned med stress kort efter at vi flyttede sammen og er rigtig nem at få presset derud igen.  Jeg har igen tæt relation til hans børn – har mødt dem sent i deres liv og de henvender sig altid til far.

Men kan jeg tillade mig at sige at jeg ikke ønsker at drengens skal hænge ud her 3 dage hvor han ellers er hos sin mor? Kan jeg på nogen måde stille den slags krav eller må jeg bare leve med at her er svingdør?

Og hvad nu hvis mine egne børn får brug for at komme af og til om eftermiddagen – kan de så ikke det fordi jeg har sagt fra overfor hans?

Jeg føler mig som det mest usle menneske, når jeg ikke bare synes det er fantastisk at han kommer og samtidig har jeg så svært ved at finde ud af om jeg bare skal tage mig sammen og leve med det.

Min kæreste og jeg er slet ikke kærester den uge hvor børnene er her – vi er nærmest dårligt nok mennesker – vi er på hvert vores hold børn og knokler rundt til vi går døde om aftenen.

Hvordan klarer I det? Og hvor meget skal man gå på kompromis med?

Kom gerne med feedback og skub til mig hvis jeg må tage mig sammen.

SvarCitér
Skrevet : 13/08/2019 18:03
Tråden handler om:
Aloha07
(@aloha07)

Hej Farskæreste 1972

Jeg tænker at du skal prøve at vende den om og så se, om svaret ikke giver sig selv? Dvs. Hvad ville du gøre, hvis det var et af dine børn, som kom 3 dage den uge, hvor du ikke har dem. Ville du så afvise dit barn og sige – det kan du desværre ikke…? 

Hvis du kan sige det, jamen så må du se, om du kan overbevise din kæreste om, at det er det rigtige, for tror at størstedelen herinde ville sige, at børn selvfølgelig skal have lov til at være der, når de har lyst.

Og hvis du føler dig jaget, når han er der, så skal du måske i den tid gøre noget for dig selv. Du kan gå ind for dig selv og læse en bog, tage et bad, gå en tur eller andet, når sønnen er der den/de timer. Det lyder ikke til, at det er hele dagen. Måske skal du prøve at se det positive i, at der kan du gøre noget for dig, have din alene tid eller lign, så du ikke skal forholde dig til ham. 

Og hvis du vælger, at sige til din kæreste, at du ikke ønsker ham der, så lukker du selv muligheden for dine børn – alt andet er dobbeltmoralsk. 

Men kan ikke forstå, hvorfor at I “knokler” rundt og slet ikke er kærester” i de uger I har børnene. De er så store, at de hen af vejen kan lave en del selv.  Så måske er det der, I skal sætte ind? 

 

Kærligst Aloha07

SvarCitér
Skrevet : 14/08/2019 15:10
Misse
(@misse)

Jeg synes du ser helt forkert på den.   Du føler dig jaget fordi han kommer 3 gange på en uge.  Det er altså hans hjem også ?  Mange har børn der bor hos forældre fuld tid , hvad ville du selv gøre hvis dine pludselig ikke kunne være i en 7/7 ordning ?   Eller de får brug for at komme forbi efter noget glemt.   Vil du så accepterer din mand sagde de ikke måtte komme.   Når man er forældre så er det et ansvar man har påtaget sig 24/7 

SvarCitér
Skrevet : 17/08/2019 12:11
Del:


 

 

Hensigten

Hensigten med dette forum er at skabe mulighed for udveksling af viden og erfaring. Du har her mulighed for at få indblik i, hvordan andre løser eller forholder sig til de dilemmaer, man ofte møder, når man lever i en sammenbragt familie.Vi håber, at dettte forum kan glæde mange og synliggøre nogle af de problemer, man kan møde i en sammenbragt familie.

Husk

Du kan skrive om alt, hvad der høre til det, at være i en sammenbragte familie - men husk at skriv så det kan læses af alle (dvs lav det anonymt - undlad evt. navne osv). Vi forsøger at holde debatten i en ordenlig tone, selv om det er svære emner vi taler om. Derfor er det vigtigt, at når du skriver så at gøre det i en ordenlig tone, så vi alle kan være med.

TEKNISK SUPPORT

Har du problemer med at bruge hjemmesiden?
Du kan blandt andet få hjælp til at få slettet din profil, indlæg eller andet vedrørende debat forummet.

Kontakt teknisk support

Venligst Log ind eller Opret profil