Biologisk far

Mange mænd oplever at de skal være meget samarbejdsvillige med deres ex-kone for ellers bliver deres samvær med deres børn usikkert.

Det er stadig sådan at 80% af alle skilsmissebørn bor mere tid hos deres mor end deres far, og derved oplever nogle mænd det at bo og leve sammen med deres evt. nye kærestens børn i mere og længere tid end med deres egne børn.

Dette kan være med til at vanskeliggøre deres relationen til stedbørn. Det kan “prikke” til følelsen af skyld og det kan for nogle mænd opleves som om at de er dårlige fædre, da de måske ser og har mere at gøre med deres stedbarn, eller hvis du har en god relation til stedbarnet. Det at være der for en andens barn i hverdagen mens man ikke kan være der for sit eget barn.

Mange mænd oplever og føle sig som en lus mellem to negle – fanget mellem deres nye kone og ex-kone, de vil gerne gøre alle tilpasse så de kan se deres børn uden for meget ballade.

Mange mænd oplever at de skal være meget samarbejdsvillige med deres ex-kone for ellers bliver deres samvær med deres børn usikkert. Denne diplomatiske adfærd skaber som regel rigtig meget ballade både i samarbejdet med barnets mor og med den nye partner.