Journalister/Studerende søger…

Journalist søger regnbuefamilie med mere end to forældre

Lyder det som jer, og har i lyst til at medvirke i en historie om, hvilke udfordringer i oplever som følge af et system og lovgivning, der lige nu ikke anerkender jeres familieform?

Vi vil rigtig gerne belyse problemet med en såkaldt multimediefortælling, der skal indeholde både lyd, video og billeder. Derfor skal du du/i kunne sætte min. 2-3 timer af en dag i løbet af denne uge (vi er meget fleksible) til at optage lidt forskelligt.
Lyder det som noget for jer og jeres familie? Eller kender du nogen, der kunne have lyst til at hjælpe os med at sætte fokus på et vigtigt emne?
Så skriv endelig til mig på enten +45 40 79 85 53 eller jennifer.f.lehmann@gmail.com

DR2 temalørdag

Til en DR2 temalørdag om jul på godt og ondt søger vi en sammenbragt familie som for første gang skal fejre juleaften sammen i dec. 2019. 

Vi søger en familie for hvem denne jul kan være forbundet med bekymringer/spænding/nervøsitet/etc. og som har lyst til at dele deres historie og jul med DR2.

Hvis du synes, det lyder interessant og vil høre mere, så send en kort beskrivelse af din/jeres situation til kontakt@aberdabeifilm.dk.

Ønske om at skrive en bog!

Jeg hedder Maiken og er 46 år-mor til Laura på 17 år samt bonus mor til 3 på henholdsvis 10, 14 og 17 år.

Vi er en sammenbragt familie på 2 voksne og 4 børn og vi har hund. Hunden Bailey er kommet til efter at vi flyttede sammen. Så det er dine børn, mit barn og vores hund.

Jeg kan være udfordret i at leve som storfamilie og har til tider så meget af alt til halsen, at jeg ønsker mig langt væk til en øde ø. Men så er der bestemt også guldstunderne hvor alt ligesom lykkes og giver mening.

Jeg har sjove, dybe, irritable, dejlige, vidunderlige og I pisser mig af oplevelser og mange flere. Alle de følelser kan godt indgå på en lørdag hvor hele bonusfamilien er samlet.

Det er svært at leve så mange sammen og det gør det ikke nemmere at jeg svinger i mit humør. Det er ikke nemt at leve sammen med mig-men alle synes at det er udfordrende og alle kan se fordele ved at være en sammenbragt familie.

Jeg søger kvinder, mænd gerne over 40 år som også lever i sammenbragte familier.

Min mening er at skrive en bog sammen med jer om de følelser, oplevelser, tanker, de svære samtaler, opdragelse, mangfoldighed mm og ikke mindst den kærlighed som fræser rundt og danner rammen om de liv vi lever sammen med andres kød og blod.

Jeg tænker at bogen skal skrives i en samtale form, gerne med lidt eller meget humør-for det tror jeg er et vigtigt element til at rumme familielivet og livet i det hele taget.

Så er du frisk på at dele dine tanker og give indsigt og råd til andre, så skriv gerne til mig og lidt om dig selv.

Hvor lang tidshorisonten skal være og hvad det bliver til kan jeg kun håbe på. Jeg kan ikke garantere noget andet end at jeg tror at det bliver en helt fantastisk oplevelse og giver energi i hverdagen.

Da jeg bor i Allerød giver det mest mening, at alle jer som synes at det er super ide’ og vil være med, bor i Storkøbenhavn. Men alle er velkomne til at henvende sig til mig.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Mvh Maiken Eriksen

Jeg hedder Maiken og er 46 år-mor til Laura på 17 år samt bonus mor til 3 på henholdsvis 10, 14 og 17 år.

Vi er en sammenbragt familie på 2 voksne og 4 børn og vi har hund. Hunden Bailey er kommet til efter at vi flyttede sammen. Så det er dine børn, mit barn og vores hund.

Jeg kan være udfordret i at leve som storfamilie og har til tider så meget af alt til halsen, at jeg ønsker mig langt væk til en øde ø. Men så er der bestemt også guldstunderne hvor alt ligesom lykkes og giver mening.

Jeg har sjove, dybe, irritable, dejlige, vidunderlige og I pisser mig af oplevelser og mange flere. Alle de følelser kan godt indgå på en lørdag hvor hele bonusfamilien er samlet.

Det er svært at leve så mange sammen og det gør det ikke nemmere at jeg svinger i mit humør. Det er ikke nemt at leve sammen med mig-men alle synes at det er udfordrende og alle kan se fordele ved at være en sammenbragt familie.

Jeg søger kvinder, mænd gerne over 40 år som også lever i sammenbragte familier.

Min mening er at skrive en bog sammen med jer om de følelser, oplevelser, tanker, de svære samtaler, opdragelse, mangfoldighed mm og ikke mindst den kærlighed som fræser rundt og danner rammen om de liv vi lever sammen med andres kød og blod.

Jeg tænker at bogen skal skrives i en samtale form, gerne med lidt eller meget humør-for det tror jeg er et vigtigt element til at rumme familielivet og livet i det hele taget.

Så er du frisk på at dele dine tanker og give indsigt og råd til andre, så skriv gerne til mig og lidt om dig selv.

Hvor lang tidshorisonten skal være og hvad det bliver til kan jeg kun håbe på. Jeg kan ikke garantere noget andet end at jeg tror at det bliver en helt fantastisk oplevelse og giver energi i hverdagen.

Da jeg bor i Allerød giver det mest mening, at alle jer som synes at det er super ide’ og vil være med, bor i Storkøbenhavn. Men alle er velkomne til at henvende sig til mig.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Mvh Maiken Eriksen

Er du journalist eller studerende kan du på denne side søge informanter eller på anden måde annoncere.

Indsend din annonce her: