Debat forum

Debat Forum

Bøvs !  

 
mor35
(@mor35)

Pyyy jeg tæller til 1500 herinde !! 

Siden februar har han haft sine børn, hver eneste gang vi har været sammen. Vi bor ikke sammen, jeg arbejder hver 2. weekend, så til tider er det lidt af et puslespil. 

 

Nå, men børnene er super søde, glade for mig, og alt det der, men for pokker, hvor jeg dog virkelig trænger til en weekend UDEN børn !! 

Og det er bare så svært at få sagt, jeg forstår godt han synes hans børn er de bedste er i verdenen, det synes jeg også mine (voksne) børn er, men der fra og så til de er der altid, det orker jeg sgu helt ærligt ikke 🙁  grunden til mit bøvs er at han lige har har haft ringet “skat vi er jo alligevel her på fredag, så jeg har sagt det er ok børnene kommer og er til lørdag”…. jeg sagde ikke noget for hvad pokker skal man sige, men øv !! jeg vil sgu gerne engang i mellem ligge i sengen til midt formiddag, kunne gå ud og tisse uden at skulle tage tøj på og alt det der , men når jeg overvejer hvordan jeg skal sige det til ham, lyder det bare så forkert i mine øre, derfor bøvser jeg herinde, og overvejer at tage en ekstravagt på fredag, mens jeg glæder mig over at vi trods alt ikke bor sammen, så jeg har muligheden for at trække mig. 

Rigtig god weekend derude ! 

SvarCitér
Skrevet : 04/05/2019 08:31
Rareditte
(@rareditte)

Er i aldrig sammen i hverdagene?

Hvis ikke, så synes jeg faktisk det er lidt mærkeligt at han ikke også har lidt behov for at være alene med dig? Det har vi da hjemme hos os.. og det til trods for at vi har unger sammen, som jo er der 24/7. Dem får vi så passet i ny og næ.

Forstår godt din BØVS, og ja hurra for at du har dit eget du kan være i.

Venlig hilsen Ditte mor til 2 og stedmor til en nu voksen dreng.

SvarCitér
Skrevet : 06/05/2019 09:29
mor35
(@mor35)

Nej han har rejsearbejde, og er kun hjemme i weekenden. 

Jeg tror seriøst at det bedste i verdenen for ham er, når vi alle er der, både jeg og pigerne. 

 

Jeg tror måske bare vi er forskellige steder i livet, og at det skal jeg indse sådan 100 % 

SvarCitér
Skrevet : 06/05/2019 13:28
Rareditte
(@rareditte)
Skrevet af: mor35

Nej han har rejsearbejde, og er kun hjemme i weekenden. 

Jeg tror seriøst at det bedste i verdenen for ham er, når vi alle er der, både jeg og pigerne. 

 

Jeg tror måske bare vi er forskellige steder i livet, og at det skal jeg indse sådan 100 % 

Det er alligevel vildt. Men ja det er nok dig der skal acceptere det, eller finde en anden. Men stadig helt forståeligt at du har brug for en BØVS.

Venlig hilsen Ditte mor til 2 og stedmor til en nu voksen dreng.

SvarCitér
Skrevet : 06/05/2019 13:35
mor35
(@mor35)

tak 🙂 

SvarCitér
Skrevet : 06/05/2019 17:04
bonusogmor
(@bonusogmor)

Ja, jeg forstår udemærket din bøvs.
Men jeg forstår også godt, at han gerne vil se jer alle sammen, nu han kun er hjemme i weekenden og heller ikke ser dem før han er hjemme..

Så er kunsten bare, at I kan være sammen som kærester, også når pigerne er der 🙂 Jeg er helt klar over, at det slet ikke er det samme!!! Men måske det kan gå fra at du tager overarbejde for at flygte – til, at du rent faktisk synes det er en tilværelse der er rar at være i. Det er noget med, at I også har voksentid selvom de er der. At I er kærester som I ville være hvis de ikke er der (alt med måde, det er klart ;-)) Men så du føler du er sammen med din mand, sådan som du gerne vil, også når de er der.

Giver det mening?

 

Knus et andet medlem af Cirkus Sammenbragt 🙂 

Dette indlæg blev redigeret 3 år siden by bonusogmor
SvarCitér
Skrevet : 10/05/2019 18:09
Del:


 

 

Hensigten

Hensigten med dette forum er at skabe mulighed for udveksling af viden og erfaring. Du har her mulighed for at få indblik i, hvordan andre løser eller forholder sig til de dilemmaer, man ofte møder, når man lever i en sammenbragt familie.Vi håber, at dettte forum kan glæde mange og synliggøre nogle af de problemer, man kan møde i en sammenbragt familie.

Husk

Du kan skrive om alt, hvad der høre til det, at være i en sammenbragte familie - men husk at skriv så det kan læses af alle (dvs lav det anonymt - undlad evt. navne osv). Vi forsøger at holde debatten i en ordenlig tone, selv om det er svære emner vi taler om. Derfor er det vigtigt, at når du skriver så at gøre det i en ordenlig tone, så vi alle kan være med.

TEKNISK SUPPORT

Har du problemer med at bruge hjemmesiden?
Du kan blandt andet få hjælp til at få slettet din profil, indlæg eller andet vedrørende debat forummet.

Kontakt teknisk support

Venligst Log ind eller Opret profil