Debat forum

Debat Forum

Ensom gravid  

 
KHK
 KHK
(@khk)

Jeg er gravid i 10. uge med min kæreste. Før vi blev kærester var jeg i fertilitetsbehandling alene i 4 år, desværre uden held, da mine æg ikke virkede. Da vi så havde været kærester i et halvt års tid, blev jeg tilbudt donoræg og min kæreste sagde, at han så ville være far til barnet. Han kendte til min behandling allerede inden vi blev kærester, så han vidste hvad jeg ville. Jeg blev naturligvis meget glad, for jeg var forelsket og følte at det her var helt rigtigt. Jeg blev gravid i 2. forsøg med donoræg og min kærestes sæd.

Min kæreste har en søn på 8 år, som han har halvdelen af tiden. De to bor til leje i en 2 værelses lejlighed og deler seng (sønnen har sin egen seng, men de synes begge at det er hyggeligere at sove sammen), derfor har jeg aldrig sovet der, for jeg bryder mig ikke om, at ligge så tæt og ikke om at skulle sove så tæt sammen med andres børn. Min kæreste forstår det ikke helt og alligevel ville han ikke bryde sig om, at sove sammen med sin nevø og niece.

Det var meningen at vi skulle flytte sammen i min lejlighed her i starten af året (inden jeg blev gravid) og vi har bygget et værelse til hans søn i stuen. Men da min kærestes ekskæreste flyttede sammen med sin kæreste og hans to børn i januar, valgte vi at vente, da vi ikke synes at sønnen skulle rykkes op fra sit hjem to gange på kort tid. Vi er ikke i tvivl om, at det var den rigtige beslutning, da sønnen også har reageret på at være flyttet.

Men nu hvor jeg er gravid, føler mig sindssygt alene og bliver faktisk lidt vred på min kæreste. Vi ses kun 1-2 gange om ugen, da han også skal nå andre ting, når han ikke har sin søn. Jeg kan selvfølgelig bare tage hjem til ham, når sønnen er der og så køre hjem senere, men jeg bliver så kvalm og træt om aftenen her i graviditeten, at jeg slet ikke kan overskue en lang cykeltur eller bustur. Jeg kunne selvfølgelig bare overnatte på sofaen derhjemme, men jeg tror ærligt talt, at jeg ville føle mig ekskluderet.

Så de fleste aftener ligger jeg så bare hjemme på min egen sofa eller i min seng, og orker ikke særligt meget og er ked af det. Jeg tænker tit, at det jo ville være det samme, hvis jeg var helt alene om det, men så tror jeg ikke at jeg ville føle mig så ensom. Eller sagt på en anden måde, så ville jeg jo vide, at jeg var alene om det.

jeg havde slet ikke troet at det ville blive sådan, for vi var rigtigt meget sammen i starten og har haft det super godt. Men det er ligesom om, at det hele er ændret efter jeg blev gravid. På en måde føles det som om, at han har trukket sig, men samtidig siger han, at han elsker mig, er sindssygt forelsket i mig og glæder sig helt vildt til at blive far (igen). Men jeg kan ærlig talt ikke mærke det.

 Jeg ved ikke helt hvad jeg vil med dette indlæg, jeg havde bare så meget brug for at sige de her ting “Højt” og måske høre om der er andre, der har prøvet at være gravide med en kæreste, de ikke boede sammen med? eller har prøvet at føle sig ensom gravid i en sammenbragt familie og hvordan i fik det til at fungere.

SvarCitér
Skrevet : 18/04/2019 18:21
Tråden handler om:
SAV
 SAV
(@sav)

Æv en træls situation. Kan sagtens følge dine tanker. 

Jeg gik fra mine børns far for 10 år siden da jeg var gravid i 10. Uge. Jeg gik fordi han begyndte at drikke igen. Og det ville jeg ikke være med til, med et lille barn på vej. Det er ikke helt det samme, men jeg følte mig også meget alene og svigtet. 

Jeg vil starte med at sige, at jeg beundre jeres valg. Jeg syntes det er rigtigt flot af jer, at tilsidesætte jeres ønske om at flytte sammen af hensyn til din kærestes søn. 

Jeg kan også sagtens forstå at du ikke er helt tryg ved at sove i samme seng som din kærestes søn. Jeg syntes så også, at han er stor nok til at sove i sin egen seng. I hvert fald det meste af tiden. 

Kunne du måske foreslå din kæreste, at sønnen kun sov i din kærestes seng i weekenderne så du kunne være noget mere sammen med dem. Og du og hans søn kunne lære hinanden at kende. 

SvarCitér
Skrevet : 18/04/2019 20:15
KHK
 KHK
(@khk)

Det lyder også som en hård omgang med en mand, der begynder at drikke og at skulle tage det valg.

Jeg prøvede at lufte idéen  med at bruge egen seng for min kæreste, den dag vi fandt ud af, at jeg var blevet gravid. Men det endte desværre i et skænderi, da han ville vide, om jeg så ville tillade at vores fælles barn sov i vores seng. Hvilket jeg jo slet ikke synes kan sammenlignes, når det drejer sig om en baby der skal ammes.

 

SvarCitér
Skrevet : 22/04/2019 13:02
Del:


 

 

Hensigten

Hensigten med dette forum er at skabe mulighed for udveksling af viden og erfaring. Du har her mulighed for at få indblik i, hvordan andre løser eller forholder sig til de dilemmaer, man ofte møder, når man lever i en sammenbragt familie.Vi håber, at dettte forum kan glæde mange og synliggøre nogle af de problemer, man kan møde i en sammenbragt familie.

Husk

Du kan skrive om alt, hvad der høre til det, at være i en sammenbragte familie - men husk at skriv så det kan læses af alle (dvs lav det anonymt - undlad evt. navne osv). Vi forsøger at holde debatten i en ordenlig tone, selv om det er svære emner vi taler om. Derfor er det vigtigt, at når du skriver så at gøre det i en ordenlig tone, så vi alle kan være med.

TEKNISK SUPPORT

Har du problemer med at bruge hjemmesiden?
Du kan blandt andet få hjælp til at få slettet din profil, indlæg eller andet vedrørende debat forummet.

Kontakt teknisk support

Venligst Log ind eller Opret profil