Debat forum

Debat Forum

Notifications
Clear all

[Lukket] Ny bruger?

 
Sia Holm
(@sia-holm)
Moderator

Velkommen!

Du kan skrive om alt, hvad der høre til det, at være i en sammenbragte familie – men husk at skriv så det kan læses af alle  (dvs lav det anonymt – undlad evt. navne osv)

Vi forsøger at holde debatten i en ordentlig tone, selv om det er svære emner vi taler om.

Derfor er det vigtigt, at når du skriver så at gøre det i en ordentlig tone, så vi alle kan være med.

Vi håndtere alle situationer forskelligt og det er netop denne forskellighed vi kan lære rigtig meget af, og blive inspireret af!

Hvis der er noget du gerne vil havde slettet, ændret eller andet som du ikke selv kan finde ud af så skriv til: teknisksupport@siaholm.dk

Topic starter Skrevet : 16/04/2019 10:02
Tråden handler om:
Del:


 

 

Hensigten

Hensigten med dette forum er at skabe mulighed for udveksling af viden og erfaring. Du har her mulighed for at få indblik i, hvordan andre løser eller forholder sig til de dilemmaer, man ofte møder, når man lever i en sammenbragt familie.Vi håber, at dettte forum kan glæde mange og synliggøre nogle af de problemer, man kan møde i en sammenbragt familie.

Husk

Du kan skrive om alt, hvad der høre til det, at være i en sammenbragte familie - men husk at skriv så det kan læses af alle (dvs lav det anonymt - undlad evt. navne osv). Vi forsøger at holde debatten i en ordenlig tone, selv om det er svære emner vi taler om. Derfor er det vigtigt, at når du skriver så at gøre det i en ordenlig tone, så vi alle kan være med.

TEKNISK SUPPORT

Har du problemer med at bruge hjemmesiden?
Du kan blandt andet få hjælp til at få slettet din profil, indlæg eller andet vedrørende debat forummet.

Kontakt teknisk support