Mine børn er ikke inviteret

Mine børn er ikke inviteret

Hej, min kæreste og jeg har været sammen i snart 7 år, vi har 2 drenge hver og bor ikke sammen. Sagen er den at det er rigtig svært for min kæreste at inkludere mine 2 drenge til arrangementer/begivenheder hans familie afholder. Selv når hans familie inviterer mine drenge så mener han ikke at mine skal deltage, kun hans egne, hvilket påvirker mig. Jeg føler at mine drenge bliver ekskluderet, når jeg bliver inviterer uden mine drenge. Jeg har italesat det for min kæreste men han ændrer ikke på det. Jeg føler ikke at det er rimeligt at mine drenge skal holdes udenfor, når jeg aldrig ville invitere ham uden også at inviterer hans drenge. Jeg aner ikke hvad jeg mere kan gøre end det jeg i forvejen gør ved at sige til ham at jeg ikke er okay med at mine drenge bliver holdt udenfor. Vores drenge er jævnaldrende.

Jessica


Kære Jessica

Tak for din mail

Det lyder som om I må havde en alvorlig snak om hvad er det I laver? Hvilken familie er I?

Eller om I bare er kærester og derved kører jeres børn og familier hver især?

For mig at hører laver I noget forskelligt hver især, ift. det at være familie?

Tag en seriøs snak med ham, som ikke handler om en evt. begivenhed, men helt generelt om hvad ER I?

Et familiefællesskab? Eller et bofællesskab?

For det lyder som om I vil noget forskelligt eller I gør i hvert fald noget forskelligt?

Når du får klarhed over hvad han vil- så skal I jo være afstemt

Så I rent lavpraktisk også forholder jer til jeres børn og familie på en afstemt måde

Håber mit svar kan skabe en retning

Lykke til

Mange hilsner 

Sia

Psykolog